Vásárlási információk

Rendelési információk

A Kodak LED webáruházból regisztráció nélkül rendelhet, miután a kosárba rakta a megvásárolni kívánt termékeket, a jobb felső sarkban található kosár ikonra húzva az egeret lehetősége van megtekinteni annak tartalmát, vagy egyből a pénztár oldalára továbblépni. A kosár áttekintése oldalon lehetősége van a mennyiségek és a kosár tartalmának módosítására, illetve a rendelési végösszeg megtekintésére. A “tovább a pénztárhoz” gombra kattintva adhatja meg a szükséges számlázási adatokat, illetve amennyiben az itt megadott cím eltér, a szükséges szállítási adatokat. Ebben az esetben előbb jelölje be a “Szállítás másik címre?” jelelőnégyzetét, és már ki is töltheti a szükséges mezőket. Lejjebb tekintheti meg a rendelésének összegzését, és itt választhatja ki a szállítási és fizetési módot. A megrendelés elküldése előtt el kell fogadnia a webáruház felhasználási és rendelési feltételeit. A rendelés elküldését követően visszaigazoló e-mail-ben értesítjük minden kedves vásárlónkat.

Fizetési információk

Esedékes számláját kiegyenlítheti banki átutalással (Bankszámlaszám: 11738008-20863665 – Kedvezményezett: TENNO FOTO KFT.), és a csomag átvételekor utánvéttel. Utánvét estén minden szállítási mód esetén 400 Ft utánvét költség kerül felszámításra.

Szállítási információk

A pénztár oldalán 10.000 Ft alatti rendelés esetén lehetősége van Royal Futárszolgálat közreműködésével házhoz szállíttatni a termékeket, illetve megjelölheti a Pick-Pack pontokon történő átvételt. Utóbbi esetben a szállítási címnél megjelenik egy Pick-Pack cím kiválasztása gomb, amire kattintva pontosan be tudja állítani az Önnek legelőnyösebb átvételi pontot.
10.000 Ft feletti rendelés esetén a Kodak LED webáruház átvállalja a szállítási költségeket, és a Royal Futárszolgálat segítségével a kívánt címre szállítja a megrendelt termékeket.

Elállás joga

A kodakled.eu weboldal üzemeltetője törvényi kötelezettsége szerint 14 napot biztosít arra, hogy a vásárlástól elálljon. Amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem nem felel meg elvárásainak, a kézhez vételtől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti, és igényelheti a termékek vételárát. Az elállási szándékát több módon jelezheti felénk, e-mailen, telefonon, írásban, vagy formanyomtatvány kitöltésével. A termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli, a visszaérkezett termékek ára a visszaigazolását követően 30 naptári napon belül kifizetésre kerül. Kérjük, hogy a terméket külsérelmi nyomok nélküli állapotban juttassa el hozzánk, a 100%-os vételárat csak hiánytalan és sértetlen gyári csomagolás esetén tudjuk visszafizetni. Egyéb esetben az állapottal arányosan csökkentett vételárat áll módunkban megtéríteni.